G&G G&G SNEKKERHUS - DIN HUSPRODUSENT

Ser du etter noen som kan implementere prosjektene dine?

Velkommen til G&G SnekkerHus!

Hvor vi bygger dine visjoner

CJSC ,,G&G Snekkerhus» teamet har vært vellykket i drift i mer enn et tiår. Permanent vellykkede investeringer, høy kvalitet og ansvarlig arbeid er de viktigste faktorene som fører oss til vår suksess. Et sammenhengende team gjør samarbeidet vårt veldig raskt, i tillegg til å bidra til å oppnå raske resultater av høy kvalitet. Vi kommuniserer kontinuerlig med våre kunder for å forstå dem bedre og gi nødvendige beslutninger samt utføre vårt arbeid på riktig måte. Resultatene vi har oppnådd og arbeidsgrunnlaget vi har skapt viser et høyt kvalifikasjonsnivå for våre ansatte. Vellykkede prosjekter gjenspeiler høy kvalitet på tjenestene vi leverer og oppfylte våre kunders krav. Det innovative selskapet er klar til å utvide sin virksomhet ytterligere og motta den høyeste vurderingen.

+ 4796652955

pexels-photo-323776

Få din gratis konsultasjon

Du velger, og vi bygger. Vi kan hjelpe våre kunder fra deres idé til ferdig prosjekt.

pexels-photo-323772

Vår spesialisering

Målet med hvert prosjekt forblir det samme som alltid – raske og høyeste kvalitetsresultater. En fornøyd kunde er målet vårt , det er alltid flott å se hvordan et kompetent team fortsetter å bevege seg mot selskapets mål.

Bygging av skjermhus

Prefabrikkerte hus er veldig egnet for de som ønsker å bygge et høykvalitets og varmt hus på kort tid!

Byggfornyelse

Innvendig etterbehandling er en av de viktigste stadiene i gjennomføringen av våre prosjekter. Et fullt møblert er et ferdig hus med møbler og hvitevarer

Innendørs og utendørs ferdigstilling

Vi produserer panelhus av høy kvalitet fra begynnelse til nøkkelferdige prosjekter.

Bygging av panelhus

Vi tilbyr taktekkingsarbeider av høy kvalitet. Mens vi jobbet i Norge, har vi opparbeidet oss lang erfaring på det området.

Hva våre kunder sier

Trappen er en fantastisk måte å heve utseendet på hele hjemmet ditt. Det er en viktig del av hvert hus interiørdesign. Velvalgte tretrapper av høy kvalitet vil gi et snev av klasse til interiøret ditt.
G&G SnekkerHus har bygget en seksmannsleilighet til oss i Batsfjord. Partnerskapet har fungert svært tilfredsstillende. Vi er veldig behaget med måten de jobber på og imponert over sluttresultatet.
Lasse Eriksen
D.e eiendom AS
Den perfekte kveldsoppskriften er en god bok og et varmt bad etter en lang arbeidsuke.

Våre nylige prosjekter

Det er veldig viktig for oss å se at våre kunder setter pris på vårt arbeid og velger våre tjenester igjen. Vi deler alltid våre implementerte prosjekter og nye utfordringer, slik at du er tilgjengelig for å følge våre aktiviteter nærmere.

Hvis du er ute etter en partner eller et selskap for å implementere prosjektene dine – ta kontakt.

Vi jobber i industri-, handels- og privat sektor.

G&G Snekkerhus – vi er kjent og betrodd i det norske markedet.

+
Klienter
Mange års erfaring
%
fornøyd kunde