Våre tjenester

Bygging av skjermhus

Skjermhuser produseres i verkstedet, og da det er fraktet til byggeplassen, og i løpet av få dager huset er montert. Disse husene er miljøvennlig og varme, de kan raskt monteres (flere uker). Monteringsarbeidet kan utføres uavhengig av årstid. Skjermhusenes utendørs ferdigstilling er ubegrenset, du kan velge treplater, murpuss, mur eller limt klinkerfliser. Skjermhus er god valg til de som ønsker raskt og effektivt bygge en varm, miljøvennlig og langlivede huset.

Bygging av panelhus

Du kan bruke disse delene til å utheve funksjonene i overskriften. Bruk disse avsnittene til å fokusere på emnet du vil bruke. Sørg for at du holder det kort og attraktivt.

Innendørs og utendørs ferdigstilling

Gipsvegg montering, maling, murpussing, installasjon av planker, betong arbeid, isolasjons arbeid og andre innendørs og utendørs arbeider.

Byggfornyelse

Utfører høy kvalitets taktekking arbeid. Vi har fått mange års erfaring, da vi har arbeidet i Norge. Kunder verdsatt oss for høy arbeids kvalitet og for raskt utført arbeid. Under taktekking arbeid eller under renovering av taker bruker vi bare høyeste kvalitet teknologi.

Vi tilbyr de beste tjenestene